Appelcrumble
- Totale tijd 1u 8min
- 25min
Bereiding - 43min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
8 Appels
30 g Boter
40 g Suiker
60 g Amandel
280 g Bloem
200 g Boter
200 g Suiker
160 g Amandelpoeder
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Vul een kom met de ingrediënten voor de crumble en kneed met de vingertoppen tot een grof korrelig deeg.
Stap 2 /5
Doe de boter in de vorm en zet in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 3 /5
Verdeel de gesmolten boter over de hele vorm en bestrooi met suiker.
Stap 4 /5
Schil de appels, verwijder het klokhuis. Snij de appels in blokken en verdeel ze over de vorm. Verdeel hierover de amandelen. Bedek met de crumble. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 5 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Warm serveren. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.