- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Balsamico-varkensfilet met rozemarijnaardappeltjes
Balsamico-varkensfilet met rozemarijnaardappeltjes
- Totale tijd 3u 45min
- 10min
Bereiding - 35min
Koken - 3u
Afkoelen
Compatibele toestellen (9)
OptiGrill 4-in-1 GC774D10 Intelligente Grill & Barbecue - 9 programma's OptiGrill Elite XL GC760D12 Intelligente Grill - 16 programma's OptiGrill+ XL Snacking GC724D12 Intelligente Grill - 9 programma's OptiGrill 2-in-1 Zwart Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
400 g varkensfilet
80 ml balsamicoazijn
40 ml olijfolie
1 el Donkere sojasaus
2 tl bruine suiker
0.5 tl peper
10 g rozemarijnblaadjes
1 teentje teentje knoflook
5 stuk aardappelen
olijfolie
zeezout
1 takje rozemarijn
Toebehoren
Bakplaat Snacking & Baking XL
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de ingrediënten voor de marinade bij elkaar in een ziplock-zakje, doe de varkensfilet erbij en leg ongeveer 3 uur in de koelkast.
Stap 2 /5
Was ondertussen de aardappelen, snijd ze in partjes en bedek ze met olijfolie, zeezout en fijngehakte rozemarijnblaadjes.
Stap 3 /5
Leg op een bakplaat met bakpapier en bak ongeveer 30-35 minuten in de oven op 180 - 200 °C.
Stap 4 /5
Als het vlees gemarineerd is, schud je de marinade van het vlees, selecteer je het programma Varkensvlees en rooster je het vlees.
Stap 5 /5
Breng het vlees en de aardappelen voor het serveren op smaak met wat versgemalen peper.