Bladerdeegrolletjes met jacobsschelpen
- Totale tijd 50min
- 15min
Bereiding - 30min
Koken - 5min
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
1 Rol bladerdeeg
2 Pesto
70 g Gekonfijte tomaatjes
12 Jacobsschelpen
3 cl Olijfolie
½ citroen, sap en schil
Zout en peper
Chilipeper
1 el Zwarte viseitjes
Toebehoren
6 muffins bakvorm
Bereiding
Stap 1 /6
Meng de schelpen met de olijfolie, het sap en de schil van de citroen. Bestrooi met zout en peper en zet in de koelkast terwijl je het bladerdeeg voorbereid.
Stap 2 /6
Smeer een egale laag pesto op het bladerdeeg.
Stap 3 /6
Strooi er de kleingesneden gekonfijte tomaatjes overheen.
Stap 4 /6
Rol het deeg op en snijd in plakjes van 1 cm breed. Leg 1 plakje in elke uitsparing.
Stap 5 /6
Zet in de Cake Factory op stand P2 gedurende 30 minuten.
Stap 6 /6
Haal de plakjes uit de vorm en laat 5 minuten op een rooster afkoelen. Leg op elk bladerdeegtaartje een halve jacobsschelp, bestrooi met chilipeper en met enkele viseitjes.