Bread cake met appel en hazelnoot, glutenvrij
- Totale tijd 1u 2min
- 20min
Bereiding - 37min
Koken - 5min
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
40 g Maizena
170 g Bloem
1 tl Natriumbicarbonaat
3 Ei
80 g Witte suiker
70 g Hazelnootpoeder
100 g Appel
15 cl Hazelnootmelk
1 Appel
70 g Hazelnoten
1 Zout
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /6
Klop de eieren en de suiker in een kom. Voeg de appelmoes, de hazelnootmelk, het hazelnootpoeder en een snufje zout toe. Roer goed door elkaar.
Stap 2 /6
Voeg de samen gezeefde bloem, maizena en natriumbicarbonaat toe en roer goed.
Stap 3 /6
Giet het beslag in een ingevette vorm en zet in de Cake Factory. Verdeel de hazelnoten over de vorm.
Stap 4 /6
Schil de appel, snij in kwarten. Verwijder de pitjes. Snij elk stuk appel in 4 of 5 plakjes. Druk de plakjes in het beslag.
Stap 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 6 /6
Haal de cake uit de vorm. serveer lauw.