Cake met gember en pecannoten
- Totale tijd 1u 2min
- 20min
Bereiding - 37min
Koken - 5min
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
90 g Honing
90 g Witte suiker
3 Eieren
150 g Boter
18 cl Melk
3 cl Citroensap
540 g Bloem
3 Bakpoeder (15 g)
150 g Gekonfijte gember in kleine blokjes
120 g Grof gehakte pecannoten
3 Zout
Toebehoren
Bakvorm voor 6 minicakejes
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de boter in een kom. Plaats de kom in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 2 /4
Doe ondertussen de honing, de suiker, de eieren, het citroensap en de drie snufjes zout in een kom en klop op. Voeg de gesmolten boter en de melk toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de bloem en het bakpoeder toe en klop op. Voeg als laatst de gekonfijte gember en de pecannoten toe. Meng alles goed door elkaar en verdeel het mengsel gelijkmatig over de bakvormen. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
Stap 3 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 4 /4
Laat 5 minuten afkoelen en haal uit de vorm.