Cakejes met chocoladepastahart
- Totale tijd 50min
- 15min
Bereiding - 20min
Koken - 15min
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
195 g Hazelnootpoeder
45 g Bloem
390 g Bloem
1 tl Bakpoeder (9 g)
195 g Witte suiker
9 cl Neutrale olie (90 g)
48 cl Melk (480 g)
3 cl Witte azijn (30 g)
3 Zout
270 g Chocoladepasta
Toebehoren
6 muffins bakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Breng de melk samen met de suiker, olie en drie snufjes zout aan de kook. Zet het vuur zodra het mengsel kookt laag, voeg de bloem toe en klop totdat het mengsel dikker wordt. Zet het vuur uit.
Stap 2 /5
Voeg de hazelnootpoeder en azijn toe en vervolgens de bloem en het bakpoeder. Roer goed door elkaar.
Stap 3 /5
Giet een bodem van het deeg in de muffinvorm. Vorm kleine putjes en stop daar een theelepel chocoladepasta in. Verdeel de rest van het deeg over de vormpjes. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /5
Laat 15 minuten afkoelen, haal uit de vorm en smullen maar.