Cakejes met vloeibare frambozenvulling
- Totale tijd 50min
- 15min
Bereiding - 25min
Koken - 10min
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
170 g Bloem
1 tl Bakpoeder
Natriumbicarbonaat
70 g Suiker
140 g Yoghurt
5 cl Olie
1 cl Citroensap
1 Zout
350 g Frambozen
Poedersuiker
40 g Jam
40 g Frambozen
Toebehoren
6 muffins bakvorm
Bereiding
Stap 1 /6
Zeef boven een kom de bloem, het bakpoeder en het bicarbonaat.
Stap 2 /6
Klop in een andere kom de suiker, de yoghurt, de olie, het citroensap en het zout. Giet beide mengsels bij elkaar.
Stap 3 /6
Prak met een vork de frambozen, samen met de frambozenjam. Zet koud weg.
Stap 4 /6
Vul iedere vorm voor de helft met deeg. Doe in het midden de frambozenvulling en bedek met de rest van het deeg. Zet de muffinvorm in de Cake Factory.
Stap 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 6 /6
Laat 10 minuten afkoelen en haal vervolgens uit de vorm. Versier met poedersuiker en verse frambozen.