Cakejes met vloeibare kastanjevulling
- Totale tijd 55min
- 20min
Bereiding - 25min
Koken - 10min
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
1 Ei
50 g Suiker
120 g Dikke crème fraîche
140 g Bloem
1 tl Bakpoeder
40 g Kastanjepasta
90 g Kastanjepasta
30 g Dikke crème fraîche
Toebehoren
6 muffins bakvorm
Bereiding
Stap 1 /4
Klop in een kom het ei door de suiker. Voeg al kloppend de kastanjepasta en de crème fraîche toe.
Stap 2 /4
Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Roer zorgvuldig door met een houten lepel en verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvormpjes.
Stap 3 /4
Meng in een kom de kastanjepasta en de crème fraîche. Maak met een in water gedoopte theelepel een kuiltje in elk cakeje en vul dit met een lepeltje kastanjepasta.
Stap 4 /4
Plaats de vormpjes in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Laat 10 minuten rusten en haal uit de vorm.