Cheese steak panini door Sofie Dumont
- Totale tijd 35min
- 20min
Bereiding - 15min
Koken - 0min
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
450 g ribeye-steak op kamertemperatuur, in 2 gesneden.
3 langwerpige paprika's
3 el olijfolie
1 grote zoete ui
2 tl knoflookpoeder
2 el cayennepeper
400 g geraspte Comté
4 panini-broodjes
Bereiding
Stap 1 /8
Snijd de ui en paprika's fijn en bak ze in 2 eetlepels olijfolie. Voeg peper en zout toe, voeg knoflookpoeder en cayennepeper toe, zet opzij.
Stap 2 /8
Verwarm je Optigrill op de "Rood vlees" stand.
Stap 3 /8
Wrijf het vlees lichtjes in met olie, peper en zout aan beide kanten.
Stap 4 /8
Verwarm de oven voor op 180°C. Bij de "pieptoon", leg het vlees op de grill en grill het naar wens volgens de aanduiding op het handvat van het apparaat.
Stap 5 /8
Haal het vlees van de grill en leg het op een snijplank om na het koken te rusten.
Stap 6 /8
Snijd de broodjes in de lengte doormidden, beleg de onderkant met de helft van de kaas. Leg het ui-paprikamengsel er bovenop.
Stap 7 /8
Snijd het vlees in dunne reepjes, leg ze op de broodjes, voeg de andere helft van de kaas toe en sluit af met het bovenste deel van de panini.
Stap 8 /8
Bak 5 minuten in de oven tot het brood knapperig is en de kaas gesmolten is. Serveer op een snijplank met een steakmes en geniet ervan!