- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Cheesecake hartwafels
Cheesecake hartwafels
- Totale tijd 58min
- 25min
Bereiding - 3min
Koken - 30min
Afkoelen
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
12 stuks
250 g Bloem
1 snuifje Zout
1 zakje Bakpoeder
75 g Suiker
2 Ei
25 cl Melk
100 g Boter
200 g Roomkaas
1 el Vloeibare vanille
100 g Bloemsuiker
1 tl Vanille-extract
1 Citroenzeste
250 g Aardbei
100 g Koekje
Zout
Toebehoren
Heart waffle plates
Bereiding
Stap 1 /8
Meng de bloem, het zout en het bakpoeder door elkaar in een grote kom. Voeg de eieren en melk toe en meng goed.
Stap 2 /8
Voeg de gesmolten boter toe en meng tot het mengsel homogeen wordt. Laat dit 30 minuten staan.
Stap 3 /8
Klop in een andere kom de verse kaas met de poedersuiker, vanille-extract en geraspte citroenschil tot een gladde, romige massa.
Stap 4 /8
Verwarm het apparaat voor.
Stap 5 /8
Giet een kleine lepel beslag in het midden van elk vormpje op de wafelplaat.
Stap 6 /8
Sluit het apparaat en bak tot de wafels goudbruin en krokant zijn.
Stap 7 /8
Herhaal tot alle beslag opgebruikt is.
Stap 8 /8
Zodra de wafels klaar zijn, smeer je het roomkaasmengsel royaal over elke wafel uit. Beleg met de plakjes aardbei en bestrooi met de verkruimelde koekjes.