Chili sin carne express
- Totale tijd 42min
- 20min
Bereiding - 22min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
8 Tomaten
1 Rode paprika
2 Rode uien
1 el Olijfolie
2 tl Komijnpoeder
1 tl Chilipoeder
1 tl Komijnzaad
400 g Kidneybonen
100 g Spinaziescheuten
Zout, peper
Verse peterselie
20 g Cheddarkaas
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd de tomaten in vieren. Hak de paprika en de rode uien fijn.
Stap 2 /7
Verhit de olie in de stoofpot en bak de uien 5 minuten op een matig vuur.
Stap 3 /7
Voeg de kruiden toe en meng.
Stap 4 /7
Voeg de tomaten en de peper toe en laat afgedekt 10 minuten koken.
Stap 5 /7
Voeg de kidneybonen toe en laat ze onafgedekt 5 minuten koken.
Stap 6 /7
Voeg de spinazie toe en laat nog 2 minuten koken.
Stap 7 /7
Breng op smaak en serveer de chili met rijst en bestrooid met peterselie en geraspte cheddar.