- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Chocolade zandkoekje
Chocolade zandkoekje
- Totale tijd 1u 38min
- 20min
Bereiding - 18min
Koken - 1u
Afkoelen
Compatibele toestellen (5)
Ingrediënten
1 ovenlading
60 g Boter
40 g Poedesuiker
1 Klein losgeklopt ei
125 g Bloem
40 g Amandelpoeder
1 snuifje Fleur de sel
16 Melkchocolade
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Meng de zachte boter met de poedersuiker in een kom met een garde of mixer tot een romige massa.
Stap 2 /7
Voeg dan het losgeklopte ei toe.
Stap 3 /7
Voeg tenslotte de bloem, het amandelpoeder en het zout toe.
Stap 4 /7
Rol het deeg tussen twee vellen bakpapier uit tot een dikte van 3 mm en laat het 1 uur rusten.
Stap 5 /7
Snijd rechthoeken om de twee chocoladevierkanten te bedekken. Wikkel de chocolade in het deeg en verbind de naad.
Stap 6 /7
Leg het zandkoekje in de pan met antiaanbaklaag. Bak gedurende de aangegeven tijd. Herhaal de vorige stappen om de volgende partij te maken.
Stap 7 /7
Leg de zandkoekjes na het bakken op een rooster om volledig af te koelen alvorens ze te eten.