Clafoutis met abrikozen en amandel
- Totale tijd 1u
- 20min
Bereiding - 35min
Koken - 5min
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
3 Ei
80 g Suiker
60 g Bloem
50 g Amandelpoeder
50 g Dikke crème fraîche
20 cl Melk
400 g Abrikoos
30 g gegrild amandelschaafsel
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Meng de eieren en de suiker in een kom. Voeg de crème fraîche toe en vervolgens de bloem en het amandelpoeder.
Stap 2 /5
Voeg de melk toe.
Stap 3 /5
Leg de abrikozen in de ingevette vorm voor grote taart. Verdeel het gegrilde amandelschaafsel erover en daarna het mengsel. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 5 /5
Laat 5 minuten rusten en haal uit de vorm. Eet lauwwarm of goed koud.