Driekleurige cake
- Totale tijd 50min
- 15min
Bereiding - 35min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
450 g Zachte boter
450 g Suiker
3 tl Vanille-extract
9 Eieren
450 g Bloem
3 tl Bakpoeder
2 snuifje Zeezout
6 el Slagroom (Single cream)
15 g Melkchocoladepoeder
15 g Ongezoet cacaopoeder
Toebehoren
3 Creabake cake bakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Klop in een kom de boter met de suiker en het vanille-extract tot een licht en romig mengsel.
Stap 2 /5
Roer de eieren erdoor. Voeg de bloem, het bakpoeder en het zout toe. Voeg de room toe.
Stap 3 /5
Verdeel het mengsel in drie gelijke delen. Voeg het melkchocoladepoeder toe aan het ene deel en de cacao aan het andere. Laat het derde deel heel.
Stap 4 /5
Vul alle cakevormpjes, begin met de cacaopasta, strijk het glad en voeg de melkchocoladepasta toe. Strijk het geheel weer glad en bedek het met de pure vanillepasta. Laat gedurende de aangegeven tijd bakken op het programma.
Stap 5 /5
Laat het volledig afkoelen alvorens het uit de vorm te halen.