Gegrild rundvlees met chimichurri-saus (Picanha)
- Totale tijd 10min
- 10min
Bereiding - 0min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 Fijngehakte lente-ui
2 teentje Fijngehakte look
2 el Fijngehakte peterselie
2 tl Gedroogde oregano
1 Kleine rode peper
2 el Rodewijnazijn
0.5 Limoen (sap)
12 cl Olijfolie
Zout
500 g Reepjes biefstuk
1 el Olijfolie
Zout
Bereiding
Stap 1 /4
Om de saus te bereiden: meng alle ingrediënten in een middelgrote kom. Voor het vlees: kruid met zout en peper en besprenkel het met olie.
Stap 2 /4
Zet uw OptiGrill aan. Selecteer het programma "Rood vlees" en druk op OK. Zodra het voorverwarmen klaar is, legt u het rundvlees op de grill en sluit u deze. Laat bakken totdat het indicatielampje rood is.
Stap 3 /4
Als het vlees gaar is, snijdt u het in dunne plakjes en legt u het in een schaal. Schep de chimichurri-saus erover.
Stap 4 /4
Dien meteen op.