Gegrilde paprika's
- Totale tijd 4u 35min
- 15min
Bereiding - 20min
Koken - 4u
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
6 Rode paprika's
2 teentje Knoflook
5 el Rode wijnazijn
1 el griessuiker
8 el olijfolie
4 el Peterselie
2 el Kappertjes
Zout
Bereiding
Stap 1 /5
Begin met het wassen en drogen van de paprika's.
Stap 2 /5
Zet jouw OptiGrill aan. Open jouw OptiGrill in de stand Barbecue. Zet de zijthermostaat op stand 4. Kook gedurende 15 tot 20 minuten, afhankelijk van de grootte van de paprika's. Ze moeten geroosterd en zacht zijn.
Stap 3 /5
Bereid de marinade terwijl de paprika's afkoelen. Meng de rode wijnazijn, olijfolie, gehakte knoflook, suiker, zout, peper en peterselie in een kom.
Stap 4 /5
Laat de paprika's voor het serveren minstens 4 uur in de koelkast marineren, zodat de smaken zich goed kunnen mengen.
Stap 5 /5
Serveer de paprika's als voor- of bijgerecht. Leg vlak voor het serveren kappertjes in azijn op je paprika's.