Gegrilde tijgergarnaal met knoflook en peterselie-citroenboter
- Totale tijd 10min
- 10min
Bereiding - 0min
Koken - 0min
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
12 stuk garnalen
100 g boter
2 teentje teentje knoflook
2 el peterselie
1 stuk citroen
zout
peper
Bereiding
Stap 1 /3
Zet de gril aan. Selecteer het programma Schaaldieren en druk op OK. Leg als de gril warm is de garnalen op de grilplaat en sluit het deksel. Bak totdat het scherm ‘Medium well’ aangeeft of totdat het lampje oranje wordt.
Stap 2 /3
Smelt ondertussen de boter in een steelpan op lage warmte. Voeg de gepelde en fijngehakte knoflookteentjes, citroensap, fijngehakte peterselie, zout en peper toe en houd warm totdat de garnalen gaar zijn.
Stap 3 /3
Serveer de garnalen met de botersaus.