- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Geroosterd briochebrood met banaan en chocolade
Geroosterd briochebrood met banaan en chocolade
- Totale tijd 13min
- 10min
Bereiding - 3min
Koken - 0min
Afkoelen
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
8 stuks
8 reepje Briochebrood
8 el Smeersel
1 Banaan
Toebehoren
Triangular toasted sandwich plates
Bereiding
Stap 1 /8
Leg de helft van de sneetjes brioche op een bord. Doe twee lepels smeersel per sneetje in twee tegenovergestelde hoeken.
Stap 2 /8
Leg plakjes banaan bovenop het smeersel.
Stap 3 /8
Bedek de voorbereide plakjes met de resterende plakjes brioche.
Stap 4 /8
Verwarm het apparaat voor.
Stap 5 /8
Doe de helft van de broodjes in het apparaat.
Stap 6 /8
Als de broodjes gaar zijn, kan je ze doormidden snijden om de driehoeken te scheiden.
Stap 7 /8
Maak een tweede portie met de rest van de broodjes.
Stap 8 /8
Dien onmiddellijk op. Smakelijk!