Glutenvrije Amerikaanse frambozen scones
- Totale tijd 47min
- 12min
Bereiding - 35min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
100 g Quinoameel
100 g Rijstmeel
220 g Maïsmeel
80 g Gemalen amandelen
10 g Glutenvrij bakpoeder
2 snuifje Zeezout
100 g Zachte boter
100 g Ahornsiroop
20 cl Amandelmelk
240 g Bevroren frambozen
2 Eigeel
Toebehoren
6 Creabake muffin bakvorm 6 muffins bakvorm
Bereiding
Stap 1 /4
Meng in een kom het meel met de maïsmeel, amandelpoeder, bakpoeder en zeezout.
Stap 2 /4
Voeg de zachte boter en de ahornsiroop toe en meng met uw vingertoppen tot u een kruimelige textuur hebt.
Stap 3 /4
Voeg de amandelmelk toe en kneed het deeg zachtjes. Roer de frambozen erdoor.
Stap 4 /4
Vul de vormpjes en bestrijk ze met eigeel. Gaar op het programma gedurende de aangegeven tijd.