Gnocchi met kaas
- Totale tijd 30min
- 5min
Bereiding - 25min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
150 g Sjalotten
500 g Gnocchi
50 g Boter
50 noten Walnoten
100 sneetje Gerookt spek
25 cl Enkele room
100 g Gorgonzola kaas
Kervel
Bereiding
Stap 1 /7
Zorg ervoor dat je de Ingenio-handgreep verwijdert wanneer je op een kookplaat en/of in de oven bakt.
Stap 2 /7
Pel en snipper de sjalotten. Verwarm jouw oven voor op 180°C.
Stap 3 /7
Leg de gnocchi in een pan met kokend gezouten water tot ze aan de oppervlakte komen.
Stap 4 /7
Verwarm de pan en wacht tot het Thermo-Signaal volledig rood wordt. Bak de gnocchi in een pan met boter.
Stap 5 /7
Als ze lichtbruin zijn, voeg dan de walnoten, sjalotten, plakjes gerookt spek, vloeibare room en stukjes Gorgonzola-kaas toe.
Stap 6 /7
Zet de pan in de oven en verwijder het handvat. Bak gedurende 15 minuten om bruin te worden.
Stap 7 /7
Serveer met takjes kervel.