Graanrepen met kokos en witte chocolade
- Totale tijd 1u 20min
- 15min
Bereiding - 35min
Koken - 30min
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
60 g Kokosboter
2 Eiwitten
40 g Agavesiroop
80 g Havermoutvlokken
40 g Gezeefd kokosmeel
30 g Geraspte kokos
50 g Fijngehakte witte chocolade
1 Zout
Toebehoren
Bakvorm voor 6 minicakejes
Bereiding
Stap 1 /4
Vul een kom met de kokosboter. Zet de kom in de Cake Factory en start het programma voor de aangegeven tijd.
Stap 2 /4
Meng in een kom de eiwitten, de gesmolten kokosboter, een snufje zout en de agavesiroop. Voeg de havermoutvlokken, de geraspte kokos, het kokosmeel en de witte chocolade toe. Verdeel het deeg over de vormpjes. Druk aan met de bolle kant van een lepel. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
Stap 3 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 4 /4
Zet koel alvorens de repen uit de vormpjes te halen.