Gratin van gewonnen brioche
- Totale tijd 1u 5min
- 20min
Bereiding - 45min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
900 g Brioche
15 Ei
225 cl Melk
420 g Suiker
3 Vanillesuiker
3 Zout
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een kom de eieren, de twee suikersoorten en een snufje zout. Voeg beetje bij beetje de melk toe.
Stap 2 /5
Snij de brioche in blokken. Week de blokken brood in het melkmengsel. Plaats de blokken brood een voor een in de ingevette vorm.
Stap 3 /5
Giet de rest van het melkmengsel over het brood. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /5
Bestrooi met poedersuiker. Serveer met een lepel rechtstreeks uit de vorm of laat geheel afkoelen om het gebak uit de vorm te halen.