Hartige pannenkoek plank met dipkaas
- Totale tijd 30min
- 20min
Bereiding - 10min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
4 eieren
250 g bloem
750 ml melk
1 camembert
3 plakjes rauwe ham
80 g geraspte mozzarella
3 plakjes achterham
80 g geraspte (oude) kaas
3 plakjes Pain d'Ardenne
80 g champignons
rucola
zout
peper
Bereiding
Stap 1 /7
Plaats de camembert in het midden van je Tefal Ingenio koekenpan zonder handvat of in een ovenschaal en zet hem 10 minuten in de oven op 180°C.
Stap 2 /7
Meng de bloem, de eieren, het zout en de peper en giet er al roerend de melk bij om een pannenkoekenbeslag te verkrijgen. Bak 9 pannenkoeken in een pannenkoekpan. Bak de champignons in een andere koekenpan.
Stap 3 /7
Verdeel de geraspte mozzarella en de plakken rauwe ham op 3 van de 9 pannenkoeken en vouw deze dicht zoals op de foto.
Stap 4 /7
Verdeel de geraspte kaas en de plakken achterham ham op weer 3 pannenkoeken en vouw dicht.
Stap 5 /7
Leg de rucola, de champignons en de plakjes Pain d'Ardenne op de laatste 3. Vouw ook deze pannenkoeken dicht.
Stap 6 /7
Schik alle pannenkoeken in de Ingenio pan of in een schaal zoals op de foto, zodat ze rondom de camembert liggen. Bak opnieuw gedurende 8 minuten op 170°C in de oven.
Stap 7 /7
Serveer direct en geniet ervan door de pannenkoeken in de gesmolten kaas te dopen. Je kunt de camembert eventueel ook vervangen door bijvoorbeeld brie.