Heerlijke kaas verrassing
- Totale tijd 50min
- 10min
Bereiding - 40min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 Knoflook
150 g Uien
Ontpitte zwarte olijven
1 Camembert kaas
200 g Gedroogde tomaten
800 g Ongebakken brood/pizzadeeg
Kruiden uit de Provence
Bereiding
Stap 1 /6
Zorg ervoor dat je de Ingenio-handgreep verwijdert wanneer je op een kookplaat en/of in de oven bakt.
Stap 2 /6
Pel en pers de knoflook. Pel en snijd de uien in dunne ringen. Snijd een deel van de olijven in stukjes. Maak spleetjes in de Camembert en steek de stukjes olijf in de spleetjes. Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 3 /6
Verhit de pan en wacht tot het Thermo-Signaal volledig rood wordt. Bak de zongedroogde tomaten in olie met de knoflook en de ui. Laat afkoelen.
Stap 4 /6
Schik in een cirkel in de pan en leg er de broodjes/pizzadeeg op.
Stap 5 /6
Leg de Camembert in het midden, dek af met een vochtige doek en laat rusten.
Stap 6 /6
Voeg de Provençaalse kruiden en de olijven toe. Zet de pan in de oven en verwijder het handvat. Bak gedurende 40 minuten.