- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Mini chocoladecakes
Mini chocoladecakes
- Totale tijd 50min
- 15min
Bereiding - 25min
Koken - 10min
Afkoelen
Compatibele toestellen (5)
Ingrediënten
3 ovenlading
210 g Bloem
90 g Cacaopoeder
1.5 tl Bakpoeder
3 Eieren
240 g Suiker
12 cl Neutrale olie
120 g Gewone yoghurt
30 cl Melk
Toebehoren
Bakvorm voor 6 minicakejes
Bereiding
Stap 1 /8
Klop de eieren met de mixer los met de suiker. Voeg de olie beetje bij beetje toe en blijf kloppen.
Stap 2 /8
Voeg de helft van de mix van bloem, cacao en bakpoeder toe en meng goed door elkaar. Voeg de yoghurt toe en roer alvorens de rest van de mix van bloem, cacao en bakpoeder toe te voegen.
Stap 3 /8
Giet de melk er in 2 delen bij zonder te stoppen met kloppen.
Stap 4 /8
Verdeel het mengsel gelijkmatig in de 6 uitsparingen van de vorm.
Stap 5 /8
Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 6 /8
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 7 /8
Haal de vorm uit de Cake Factory.
Stap 8 /8
Laat 10 minuten rusten en haal uit de vorm.