- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Mitraillette met gegrilde entrecôte en stro aardappelen door Sofie Dumont
Mitraillette met gegrilde entrecôte en stro aardappelen door Sofie Dumont
- Totale tijd 0min
- 0min
Bereiding - 0min
Koken - 0min
Afkoelen
Compatibele toestellen (20)
OptiGrill+ Wafel GC716D12 Intelligente Grill - 6 programma's met 'Wafel Pack' OptiGrill 4-in-1 XL GC784D10 Intelligente Grill & Barbecue - 12 programma's OptiGrill 4-in-1 GC774D10 Intelligente Grill & Barbecue - 9 programma's OptiGrill Elite XL GC760D12 Intelligente Grill - 16 programma's Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
2 g 2 cm dik.
1 Groot stokbrood
Salade van kool
0.5 ½ bosje peterselie
0.5 bussel Peterselie
0.5 Sap van ½ citroen
1 snuifje Zout
8 Plakjes cheddar
Bereiding
Stap 1 /10
Haal het vlees minimaal 1 uur van tevoren uit de koelkast, breng op smaak met zout en peper en bestrijk lichtjes met olijfolie.
Stap 2 /10
Rasp de kool fijn en hak de peterselie voor de salade, breng op smaak met zout, peper en voeg het citroensap toe.
Stap 3 /10
Verwarm je Optigrill in de "Panini" stand.
Stap 4 /10
Snijd het stokbrood in 4 gelijke delen en halveer ze. Smeer een laagje café de Paris-kruidenboter op de bovenkanten. De onderkanten worden gegrild met kaas.
Stap 5 /10
Leg, zodra de grill op temperatuur is, 2 sneetjes kaas op de grill en leg onmiddellijk het brood erop, herhaal 4 keer. Laat goed smelten en goudbruin worden.
Stap 6 /10
Leg ze op een snijplank en leg er de salade op.
Stap 7 /10
Verwarm je Optigrill in de "Rood vlees" stand.
Stap 8 /10
Gril het vlees naar wens. Verwijder het vet en snijd het in zeer dunne sneetjes. Leg vervolgens op de salade.
Stap 9 /10
Bak intussen je frietjes goudbruin en strooi ze royaal over het vlees. Sluit en druk goed aan.
Stap 10 /10
Serveer onmiddellijk, vergezeld van de overgebleven frietjes en een saus naar keuze