Pizza ondersteboven
- Totale tijd 45min
- 15min
Bereiding - 30min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 Ui
50 g Chorizo
8 tros Tomaten
1 tl olijfolie
1 el bruine suiker
1 el water
3 el Balsamico azijn
1 takje Rozemarijn
150 g Verse geitenkaas
1 Pizzadeeg
Bereiding
Stap 1 /7
Zorg ervoor dat je de Ingenio-handgreep verwijdert wanneer je op een kookplaat en/of in de oven bakt.
Stap 2 /7
Pel en snipper de ui. Snijd de chorizo in schijfjes. Spoel de tomaten en snijd ze in grove stukken. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 3 /7
Verhit de pan en wacht tot het Thermo-Signaal volledig rood wordt. Giet de olie erin. Fruit de uien met de suiker en het water en voeg de tomaten toe.
Stap 4 /7
Haal van het vuur en voeg de balsamicoazijn, chorizoplakjes en rozemarijn toe, en top af met de geitenkaas.
Stap 5 /7
Leg het pizzadeeg op de pan. Stop eventueel uitstekende randen in de pan.
Stap 6 /7
Zet de pan in de oven en verwijder de Ingenio-handgreep. Laat 30 minuten garen.
Stap 7 /7
Plaats de Ingenio-handgreep terug en haal de pan uit de oven. Draai de pizza om als een tarte tatin.