Salmon and cream pizza
- Totale tijd 48u 27min
- 25min
Bereiding - 2min
Koken - 48u
Afkoelen
Ingrediënten
1 pizza
1 Blindgebakken pizzadeeg
50 g Extra fijn griesmeel of spolvero (om te bestuiven)
150 g Roomkaas, bv. Philadelphia®
1 el Fijngehakte bieslook
100 g Sneetjes gerookte zalm
30 g Rode ui, fijngesneden (0,25 ui)
Biologische citroen
1 snuifje Gemalen roze peperkorrels
2 el Kappertjes
1 Scheutje olijfolie
Bereiding
Stap 1 /3
Volg de instructies van het recept voor blindgebakken pizzadeeg.
Stap 2 /3
Gebruik een spatel om de verse kaas zacht te maken. Voeg de bieslook toe. Meng.
Stap 3 /3
Leg het blindgebakken deeg op een serveerbord. Schep de room in het midden van de pizza. Verdeel over de hele pizza. Beleg met de plakjes gerookte zalm, rode ui, citroenzeste, roze peperkorrels en kappertjes. Besprenkel in een spiraalvormige beweging met olijfolie. Snijd in stukjes, serveer en geniet!