Taartje van rozemarijn en abrikozen
- Totale tijd 51min
- 20min
Bereiding - 31min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
6 Abrikozen
20 g Boter
20 g Suiker
0.5 stengel Rozemarijn
Taartdeeg:
75 g Bloem
20 g Maïsmeel
15 g Gemalen amandelen
10 g Poedersuiker
15 g Bruine suiker
75 g Zachte boter
1 g Zeezout
Toebehoren
6 muffins bakvorm
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de boter in de vorm met antiaanbaklaag en smelt hem met het programma gedurende de aangegeven tijd.
Stap 2 /4
Voeg de ontpitte abrikozen, de rozemarijnblaadjes en de suiker toe en meng. Start het programma voor de aangegeven tijd.
Stap 3 /4
Maak het korstdeeg: meng in een mengkom alle ingrediënten met uw vingertoppen tot een glad deeg.
Stap 4 /4
Verdeel het deeg over de inkepingen. Pak het deeg goed in en voeg per inkeping 2 abrikozen toe. Start het programma voor de aangegeven tijd.