Taartjes met chocolade en hazelnoot
- Totale tijd 1u 30min
- 25min
Bereiding - 35min
Koken - 30min
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
600 g Zanddeeg
24 Chocoladepasta met hazelnoot (360 g)
48 Hazelnoten
2 Eiwit
Toebehoren
12 mini tartlets Tefal bakvorm
Bereiding
Stap 1 /4
Rol op een licht met bloem bestrooid werkblad het zanddeeg uit. Steek 12 schijven van 6 cm doorsnee uit en 12 schijven van 6,5 cm doorsnee.
Stap 2 /4
Bekleed individuele taartvormpjes met de schijven van 6,5 cm. Druk goed aan. Verdeel met een theelepel de chocoladepasta over elke schijf en plaats hierop 2 hazelnoten. Bestrijk de randen van de schijven met een kwastje eiwit. Plaats hierop de schijf van 6 cm doorsnee. Druk de randen goed aan met een vork. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
Stap 3 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 4 /4
Laat afkoelen. Serveer de taartjes lauw.