VARKENSKEBAB MET BARBECUESAUS
- Totale tijd 20min
- 0min
Bereiding - 20min
Koken - 0min
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
1 kg varkensfilet
2 teentje knoflook
1 stuk ui
1 el olie
100 ml tomatenketchup
70 g zongedroogde tomatenpasta (zie tip)
4 el Worcestershiresaus
1 tl Dijonmosterd
2 el ciderazijn
2 el honing
1 tl paprikapoeder
1 tl gemalen koriander
0.5 tl gedroogde oregano
0.5 tl gemalen peper
Bereiding
Stap 1 /8
Pel en hak de knoflookteentjes en ui fijn.
Stap 2 /8
Doe ze in een steelpan met olijfolie en een beetje zout en bak 10 minuten op lage warmte.
Stap 3 /8
Voeg de ketchup, tomatenpasta, Worcestershiresaus, azijn, honing, mosterd en kruiden toe, roer door elkaar en laat ongeveer 20 minuten sudderen. Laat afkoelen.
Stap 4 /8
Zet de gril aan. Selecteer het programma Varkensvlees en druk op OK.
Stap 5 /8
Snijd het vlees in blokjes van 3 cm, verwijder pezen en rijg de blokjes op 6 houten spiezen. Bestrijk het vlees met de barbecuesaus.
Stap 6 /8
Leg de kebabs op de voorverwarmde gril en sluit het deksel.
Stap 7 /8
Bak volgens de instructies op het scherm totdat de kebabs gaar zijn.
Stap 8 /8
Serveer de kebabs met de rest van de barbecuesaus.