Vloeibare cakejes met rode vruchten
- Totale tijd 4u 43min
- 12min
Bereiding - 31min
Koken - 4u
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
9 Eieren
540 g Witte dessertchocolade
210 g Boter
90 g Suiker
270 g Bloem
3 Sap van rode vruchten
Toebehoren
6 muffins bakvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Vul een bak voor ijsklontjes met het sap van rode vruchten om de harten van de cakejes te maken.
Stap 2 /7
Laat minstens 4 uur rusten in de diepvries.
Stap 3 /7
Smelt de boter en de chocolade op programma P5 gedurende 9 minuten.
Stap 4 /7
Meng de eieren en de suiker in een kom. Meng door de chocolade en voeg de bloem toe. Verdeel het deeg evenredig over elke vorm.
Stap 5 /7
Stop in het midden van elk cakeje een hart van rode vruchten door deze voorzichtig in het deeg te duwen en weer te bedekken. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
Stap 6 /7
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 7 /7
Laat afkoelen en haal de cakejes uit de vormen.