Wentelteefjes met kaas
- Totale tijd 55min
- 10min
Bereiding - 45min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
0.5 Ui
1 Reblochon kaas
4 Gekookte ham
400 g Brood
1 l Melk
10 g Maïzena
zout, peper
Nootmuskaat
Komijn
6 Eieren
Groene salade
Bereiding
Stap 1 /6
Zorg ervoor dat je de Ingenio-handgreep verwijdert wanneer je op een kookplaat en/of in de oven bakt.
Stap 2 /6
Verwarm jouw oven voor op 180°C. Pel en snijd de ui fijn. Snijd de Reblochon kaas in plakjes. Snijd de ham in reepjes.
Stap 3 /6
Verwarm de pan en wacht tot het Thermo-Signaal volledig rood wordt. Bak de sneetjes brood bruin en zet ze apart.
Stap 4 /6
Klop in de pan de melk, maïzena, zout, peper, nootmuskaat en komijn door elkaar, gevolgd door de eieren en de uien. Week het brood in het mengsel.
Stap 5 /6
Verdeel de kaas en de ham over het brood en wacht tot het brood het vocht heeft opgenomen. Zet de pan in de oven en verwijder het handvat. Laat 45 minuten garen.
Stap 6 /6
Serveer warm of koud met een groene salade.