- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Wentelteefjes met smeltende peer en chocolade
Wentelteefjes met smeltende peer en chocolade
- Totale tijd 24min
- 20min
Bereiding - 4min
Koken - 0min
Afkoelen
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
4 stuks
8 reepje Sandwichbrood
50 g Fijne kristalsuiker
20 g Cacaopoeder
25 cl Melk
2 Ei
2 Peer
30 g Bruine suiker
Boter
30 g Pure chocolade
Toebehoren
French toast plates
Bereiding
Stap 1 /6
Meng de suiker en de cacao in een kom. Giet de melk en de eieren erbij en klop tot de suiker is opgelost.
Stap 2 /6
Giet de vloeistof in een schaal met een rand en dompel de plakjes aan beide kanten in de vloeistof. Zet opzij op een bakplaat.
Stap 3 /6
Schil de peren, snijd ze doormidden, haal het klokhuis eruit en snijd ze in schijfjes van 1 cm. Verdeel over 4 sneetjes sandwichbrood en doe de overige sneetjes erbij. Bestrooi met bruine suiker.
Stap 4 /6
Verwarm uw apparaat voor.
Stap 5 /6
Smelt een beetje boter op de bakplaat en leg de schijfjes er met een platte spatel op.
Stap 6 /6
Leg de schijfjes met de spatel op een bord, rasp de chocolade erover en serveer warm.