Witte pizza met geitenkaas
- Totale tijd 25min
- 5min
Bereiding - 20min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
1 eenheid
2 Mozzarella
2 Tomaten
35 g Pistaches (zonder dop)
1 straaltje Olie
1 Pizzadeeg
30 g Verse geitenkaas
1 tl gedroogde oregano
1 tl Gedroogde basilicum
zout en peper
10 bladje Basilicum
150 g Rucola
Bereiding
Stap 1 /7
Zorg ervoor dat je de Ingenio-handgreep verwijdert wanneer je op een kookplaat en/of in de oven bakt.
Stap 2 /7
Snijd de mozzarella in plakjes, de tomaten in blokjes en hak de pistachenoten fijn.
Stap 3 /7
Verhit de pan en wacht tot het Thermo-Signaal volledig rood wordt. Giet de olie erin. Leg je pizzadeeg in de pan en bak 10 minuten op laag vuur.
Stap 4 /7
Draai je deeg om. Verdeel de verse kaas, leg de mozzarella, de tomaten en de gemalen pistachenoten erop.
Stap 5 /7
Bestrooi met oregano en gedroogde basilicum. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6 /7
Laat 10 minuten op een zacht vuurtje koken.
Stap 7 /7
Leg de basilicumblaadjes erop en garneer met rucola.