Yoghurtcake met citroen
- Totale tijd 55min
- 10min
Bereiding - 35min
Koken - 10min
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
2 Eieren
210 g Suiker
260 g Bloem
1 el Bakpoeder
1 Gewone yoghurt
2 Citroenen
70 g Koolzaadolie of boter
5 g Zout
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een kom de suiker met de eieren en het zout. Voeg de yoghurt toe en de koolzaadolie.
Stap 2 /5
Voeg in 2 delen de gezeefde bloem met bakpoeder toe. Voeg de schil van 2 citroenen toe aan het beslag.
Stap 3 /5
Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma voor de aangegeven tijd.
Stap 5 /5
Laat 10 minuten afkoelen en haal de cake uit de vorm.