Zachte cake met witte chocolade
- Totale tijd 59min
- 15min
Bereiding - 39min
Koken - 5min
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
300 g Witte dessertchocolade
120 g Boter
150 g Kwark
120 g Suiker
6 Eieren
75 g Bloem
120 g Veenbessen
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Smelt de boter en de witte chocolade met het programma gedurende de aangegeven tijd.
Stap 2 /7
Meng de gesmolten chocolade en de kwark.
Stap 3 /7
Doe de eieren en de suiker in een kom en meng met een mixer.
Stap 4 /7
Voeg de chocolade en vervolgens de bloem toe, en meng door elkaar.
Stap 5 /7
Vet de bakvorm in en bestuif met bloem. Giet hier nu het beslag in. Verdeel de veenbessen over het beslag.
Stap 6 /7
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 7 /7
Laat rusten en haal uit de vorm.