Zachte cakejes met amandel en sinaasappel
- Totale tijd 1u 16min
- 15min
Bereiding - 16min
Koken - 45min
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
130 g Suiker
150 g Amandelspijs (biologische winkel)
4 Eieren
180 g Bloem
1 tl Bakpoeder (6 g)
1 Sinaasappel
12 Hele amandelen
180 g Amandelspijs
Toebehoren
6 muffins bakvorm
Bereiding
Stap 1 /4
Meng de suiker en het amandelspijs met een houten lepel. Voeg de eieren toe en blijf flink kloppen met een garde. Voeg de rasp van een sinaasappelschil, de bloem en het bakpoeder toe.
Stap 2 /4
Vul de vormen voor twee derde met beslag, doe er een grote toef amandelspijs in en bedek met de rest van het beslag. Leg op iedere muffin een amandel. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
Stap 3 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 4 /4
Laat de zachte cakejes afkoelen, haal ze uit de vorm en smullen maar.