Cheesecake met vulling
- Totale tijd 13u 10min
- 20min
Bereiding - 50min
Koken - 12u
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
Deeg:
120 g Boter
100 g Bloem
100 g Bruine suiker
250 g Zandkoekjes
Vulling:
1200 g Roomkaas
6 Ei
300 g Suiker
30 cl Crème fraîche
2 Bloem
2 Vanillestokje
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /8
Doe de boter in een kleine kom en zet in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 2 /8
Verkruimel in een kom de zandkoekjes door ze met een glas te pletten. Voeg de suiker, bloem en gesmolten boter toe. Meng met een vork door elkaar.
Stap 3 /8
Leg een rechthoekig stuk bakpapier in de vorm. Giet daar het zanddeeg of en duw met een glas aan. Zet het vuur uit.
Stap 4 /8
Roer in dezelfde kom de roomkaas los met de suiker en de zaadjes uit het vanillestokje. Voeg geleidelijk de room toe.
Stap 5 /8
Voeg als laatste de eieren en de bloem toe en klop flink door.
Stap 6 /8
Giet in de vorm op het zanddeeg. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 7 /8
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 8 /8
Laat de cheesecake tot kamertemperatuur afkoelen. Haal uit de vorm en zet gedurende een nacht koud.