Cooki CheeseCake
- Totale tijd 2u 17min
- 30min
Bereiding - 47min
Koken - 1u
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
Deeg:
220 g Boter
120 g Bloem
450 g Cookies met stukjes chocolade
Vulling:
1800 g Roomkaas
9 Eieren
450 g Suiker
450 g Crème fraîche
60 g Bloem
300 g Stukjes chocolade
Chocoladesaus:
225 g Smeltchocolade in stukken
27 cl Crème fraîche
30 g Boter
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /8
Smelt de boter. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 2 /8
Verkruimel in een kom de cookies door ze met een glas te pletten. Voeg de bloem en gesmolten boter toe. Meng met een vork door elkaar.
Stap 3 /8
Leg een rechthoekig stuk bakpapier in de grote taartvorm. Giet daar het cookiedeeg op en duw met een glas aan. Zet het vuur uit.
Stap 4 /8
Meng in dezelfde kom de roomkaas met de suiker. Voeg al kloppend de crème fraîche toe. Voeg de eieren toe en klop. Voeg als laatste de bloem toe, klop en meng de stukjes chocolade erdoorheen. Giet in de vorm. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 5 /8
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 6 /8
Laat de cheesecake tot kamertemperatuur afkoelen. Haal de cheesecake uit de vorm en zet hem op een serveerbord.
Stap 7 /8
Doe de ingrediënten voor de chocoladesaus in een kom. Plaats de kom in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 8 /8
Maak er met een garde een glad geheel van. Giet over de CookiCheeseCake. Zet koel weg.