- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Frambozen en perzik blondies
Frambozen en perzik blondies
- Totale tijd 57min
- 12min
Bereiding - 45min
Koken - 0min
Afkoelen
Compatibele toestellen (5)
Ingrediënten
3 ovenlading
390 g Ongezouten boter
210 g Bruine suiker
210 g Rapadura suiker
2 snuifje Zout
3 Ei
570 g Deegmeel
240 g Witte chocolade
330 g Verse of bevroren frambozen
3 Verse perzik of perzik siroop
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Smelt de stukjes boter in de anti-aanbakvorm op het programma gedurende de aangegeven tijd.
Stap 2 /7
Meng in een kom de suikers met het zout en het ei met behulp van een spatel. Voeg de boter toe en roer er dan geleidelijk de bloem door.
Stap 3 /7
Hak de witte chocolade grof.
Stap 4 /7
Snij de perzik in stukjes.
Stap 5 /7
Voeg de witte chocoladestukjes en de frambozen toe aan het mengsel. Voeg de perziken toe of serveer ze ernaast.
Stap 6 /7
Vul de vorm met antiaanbaklaag. Kook op het programma gedurende de aangegeven tijd.
Stap 7 /7
Laat afkoelen alvorens het uit de vorm te halen.