Gemarineerde flanksteak met limoen en koriander
- Totale tijd 4u 15min
- 15min
Bereiding - 0min
Koken - 4u
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
1 stuk flanksteak
1 koriander
50 ml citroensap
2 el plantaardige olie
6 teentje teentje knoflook
2 stuk lente-ui
1 stuk chilipeper
0.5 el gemalen komijn
0.5 tl zout
Bereiding
Stap 1 /4
Meng de koriander, limoensap, olie, knoflook, ui, chili, zout en komijnzaad goed door elkaar. Rol de reepjes flanksteak door het mengsel. Zet in de koelkast en laat minstens 4 uur marineren.
Stap 2 /4
Haal het vlees uit de koelkast en doe het grootste deel van de marinade weg.
Stap 3 /4
Zet de gril aan. Selecteer het programma Rood vlees en druk op OK. Leg als de gril warm is het vlees op de grilplaat en sluit het deksel. Bak naar wens: rood, medium of goed doorbakken.
Stap 4 /4
Leg het vlees op een snijplank en laat 5 minuten rusten voor het in dunne plakjes te snijden.