Op Braziliaanse wijze gegrilde bananen met pecannoten
- Totale tijd 16min
- 10min
Bereiding - 6min
Koken - 0min
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
4 Bananen (niet te rijp)
2 el Bruine suiker
0.5 tl Nootmuskaat
0.5 tl Kaneel
1 el Esdoornsiroop
1 el Pecannoten
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd de bananen in de lengte doormidden zonder de schil te verwijderen. Leg ze in een schaal met de schil naar beneden. Meng in een kom de bruine suiker, nootmuskaat en kaneel. Verdeel het mengsel over de bananen.
Stap 2 /5
Zet uw OptiGrill in de Barbecue-stand. Zet de zijthermostaat op stand 3. Leg de bananen na het voorverwarmen met het vruchtvlees naar beneden op de grill en bak ze 6 minuten.
Stap 3 /5
Meng ondertussen in een kleine kom de ahornsiroop en de gemalen pecannoten.
Stap 4 /5
Leg de bananen in een schaal en bedek ze met de ahornsiroop en pecannoten.
Stap 5 /5
Dien meteen op.