Vegan en glutenvrije vloeibare chocoladecakejes
- Totale tijd 35min
- 15min
Bereiding - 15min
Koken - 5min
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
12 cl Olie
40 cl Sojamelk
140 g Suiker
400 g Chocolade
20 g Bloem
120 g Bloem
2 Zout
Toebehoren
6 muffins bakvorm
Bereiding
Stap 1 /6
Hak de chocolade fijn en doe in een kom.
Stap 2 /6
Breng de olie al kloppend aan de kook met de boekweitmeel en de zout. Voeg de sojamelk en de suiker toe en blijf kloppen totdat het mengsel dik is.
Stap 3 /6
Giet op de chocolade, laat 1 minuut rusten en klop zachtjes totdat de chocolade is gesmolten. Voeg de rest van de bloem toe. Meng door elkaar.
Stap 4 /6
Verdeel het beslag gelijkmatig over de vormen en zet in de Cake Factory.
Stap 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 6 /6
Laat 5 minuten rusten voor je ze uit de vorm haalt en wacht niet te lang met opeten om te genieten van de vloeibare binnenkant.