Yoghurtcake met citroen
- Totale tijd 55min
- 10min
Bereiding - 35min
Koken - 10min
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
6 Eieren
630 g Suiker
780 g Bloem
3 Bakpoeder
3 Gewone yoghurt
6 Citroenen
210 g Koolzaadolie
15 g Zout
Toebehoren
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een kom de suiker met de eieren en het zout. Voeg de yoghurt toe en de koolzaadolie.
Stap 2 /5
Voeg in 2 delen de gezeefde bloem met bakpoeder toe. Voeg de schil van de citroenen toe aan het beslag.
Stap 3 /5
Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /5
Laat 10 minuten afkoelen en haal de cake uit de vorm.